O nama

Ovdje vjerujemo da postoji rješenje za svaki problem, pa tako i za zujanje u ušima. Svjesni smo da velik broj ljudi pati od tinitusa i da je on simptom koji se u medicini previše gura pod tepih.

Sve osobe koje se suočavaju s tinitusom trebaju kvalitetnu podršku, i zato smo ovdje. Razumijemo da život nakon tinitusa više nije isti. Ometa nas u svakodnevnim aktivnostima, uključujući i spavanje. Pruža nam neugodan osjećaj čim pomislimo da više nikada nećemo čuti tišinu.

Svaka osoba koja se bori s tinitusom ima različitu priču. Tinitus nema svoja pravila. Ponekad se neočekivano uvuče u naš život. Neki su već naučili živjeti s njime i filtrirati njegov zvuk, dok drugi tek kreću u borbu.

Jedino što nam preostaje jest boriti se protiv njega i ponovno vratiti mir u vlastiti život. Vjerujemo da to možemo postići međusobnim savjetima, razmjenom iskustva i podrškom.

Stvorili smo zajednicu koja će ljudima napokon pomoći u borbi s ovim problemom. Nudimo obilje korisnih informacija i uspješnih priča drugih.

Na ovom mjestu, svi se borimo kao jedan. Odlučili smo razviti proizvode koji pomažu u borbi protiv tinitusa i ponuditi ih kao moguće rješenje.